Bestyrelsen og ansatte

i Sikuki

 

Læs mere herunder:

Lars Erik Karlsson

(f. 1948)
Lars er Senior konsulent med speciale i havne og logistik, samt bestyrelsesmedlem i flere bestyrelser for havneselskaber. Lars har igennem hele karrieren arbejdet indenfor søfart og havneselskaber. I perioden 2001 til 2009 var Lars CEO i Copenhagen Malmoe Port.
Læs mere

Haukur Óskarsson

(f. 1963)
Haukur Oskarsson har en stærk baggrund indenfor den maritime industri og i olie- og gasindustrien. Han har også erfaring i projektledelse og ledelse generelt. Haukur Oskarrson er administrerende direktør for sit eget konsulentfirma Refskegg.
Haukur Oskarrson har gennem årene arbejdet med olie- og ingeniørvirksomheder med ansvarsområder indenfor operationer, markedsføring, forhandling, kontraktindgåelse og ledelse af projektledere.
Læs mere

Lars Borris Pedersen

(f. 1975)
Lars Borris Pedersen, Salgs- og kundechef i Royal Arctic Line A/S
Læs mere

Christine M. F. Tønnesen

(f. 1981)
Christine er uddannet Cand. Merc. i Styring og Ledelse. Efter hun i en årrække som Kontorchef i Grønlands Selvstyre har varetaget salg af boliger, Selvstyrets forsikringer, beredskabsområdet, mm er Christine i dag HR Chef for Pisiffik A/S som er en af Grønlands førende detailkæder og består af mere end 30 butikker fordelt på den grønlandske vestkyst.
Læs mere

Anna-Berit Koertz

(f. 1957)
Berit Koertz har i gennem hele karrieren beskæftiget sig med finansiering og siden 1994 været ansat i Danmarks Skibskredit A/S, hvor hun i dag har en stilling som Senior Relationship Manager med selvstændigt ansvar for internationale kunder og opsøgende salg, forhandling af finansieringsvilkår, kreditvurdering, indstilling og udarbejdelse af beslutningsgrundlag for bestyrelsen samt gennemførelse af kontraktsforhandlinger og dokumentation med klient og advokat på internationalt højt niveau.
Læs mere

Ole Sonntag - Økonomichef

Ole er statsautoriseret revisor med mere end 30 års erfaring som revisor, heraf de seneste 21 år i Grønland.
Ole har gennem sit virke som revisor stor erfaring med større anlægsarbejder set fra både entreprenør- og bygherresiden.
Læs mere