15.05.15 04:00

Ny mand i spidsen

for Sikuki Nuuk Harbour A/S

Den nuværende direktør, Jesper Johannesen, søger nye udfordringer. Han afløses af islandske Pall Hermannsson 

Fremover skal islandske Pall Hermannsson stå i spidsen for Sikuki Nuuk Harbour A/S. Han afløser Jesper Johannesen på direktørposten. Jesper har søgt nye udfordringer, og stopper derfor efter gensidig aftale. Ved sin side får Pall Hermannsson en ny-ansat økonomichef, Ole Sonntag 

-       Etableringen af en ny havn og et nyt selskab er inddelt i en række faser. Med licitationen veloverstået og entreprenørselskabet Per Aarsleff  Grønland ApS i gang med opgaven, er tiden kommet til at tage fat på næste fase, så det er et godt tidspunkt at foretage direktørskiftet på, siger bestyrelsesformand Lars Karlsson. 

Pall Hermannsson er oprindeligt uddannet skibsofficer, og har senere stået i spidsen for terminaldrift og landtransport for Samskip i Reykjavik. Han har desuden drevet  havneterminaler, lagerfaciliteter og dsiistribution i en række lande i Mellemøsten og Europa, og været seniorrådgiver for FN’s udviklingsprogram, UNDP, om udviklingen af havne i Irak. 

-       På bestyrelsens vegne vil jeg gerne takke Jesper Johannesen for at sikre, at selskabet Sikuki Nuuk Harbour er etableret, og terminalbyggeriet sat godt i gang. Udbud og kontrahering er gennemført med succes. Samtidig er jeg meget glad for, at Sikuki Nuuk Harbour i næste fase får glæde af Palls kompetencer, siger Lars Karlsson.

Forberedelsen af direktør-skiftet har stået på et stykke tid, og Pall Hermannsson begynder i jobbet fra i dag. 

Selskabet har samtidig ansat en økonomichef til at bistå Pall Hermannsson med det voksende antal opgaver. Ole Sonntag er statautoriseret revisor og tidligere partner i Deloitte Grønland. 

For yderligere oplysninger, kontakt bestyrelsens formand Lars Karlsson på telefon+46 767 98 18 70 eller e-mail: lars.karlsson@porthow.se