Sommerjob som Havneassistent

Har du lyst til at være en del af vores team denne sommer?

Sikuki Nuuk Harbour A/S leder efter en frisk og udadvendt person, der har lyst til at være en del af vores team på Havnekontoret, som udgangspunkt til og med september.

Dine arbejdsopgaver
Sammen med de øvrige havneassistenter deltager du i havnekontorets praktiske opgaver, der bl.a. omfatter kommunikation med skibe og agenter, overvågning, flytning af afspærring, oprydning og opsyn med havnearealerne. Du vil også arbejde med salg af serviceydelser og opkrævning af havne- og skibstakster, overvågning, ISPS og sikkerhed. Omfanget af opgaver afhænger af dine kvalifikationer.

Dine kvalifikationer
Du må gerne have en maritim baggrund, eller erfaring med havne- eller terminaldrift, men det vigtigste er, at du har et godt humør, er praktisk anlagt og kan lide at tage fat. Det er en fordel, hvis du behersker grønlandsk, dansk og engelsk. Du er fleksibel i forhold til arbejdstid, da denne kan være skiftende. 

Ansøgninger kan afleveres på Havnekontoret eller fremsendes til jr@sikuki.glsenest den 16. maj 2019.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til kvalifikationer. Der hører ikke bolig med til stillingen. Arbejdstiden er 40 timer ugentligt, og stillingen ønskes besat snarest. 

Yderligere oplysninger
Kan du se dig selv som vores Havneassistent i en afgrænset periode, og vil du vide mere, så kontakt os på +299 31 40 30. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Læs mere om Sikuki Nuuk Harbour a/s på http://www.sikuki.gl.